Fam M. Tikken

Het schilderij: Amigos Para Siempre, (Friends For Life), is door Peko gemaakt in opdracht van de familie M. Tikken. Deze hebben 2 dochters en geven bij het verlaten van de oudelijke woning iedere dochter 1 van de 2 schilderijen van dit 2 luik schilderij in de totaal maat 160x100 mee. Ook zijn er een aantal door de familie opgegeven details in dit schilderij verwerkt.

Schilderij in opdracht van: Helga en Martin  Tikken
Ter gelegenheid van ons koperen huwelijks jubileum hadden wij het plan op gevat om eens te gaan kijken naar een leuk werk aan de muur.
Toen wij zijn gaan samenwonen hebben we een reproductie laten in lijsten. Na vele jaren waren wij daar een beetje op uitgekeken.
Zo kwamen wij terecht bij het atelier van Peko.
Daar  hebben wij  verschillende prachtige kunstwerken gezien. Wij werden enthousiast en waren wel nieuwsgierig hoe die werken bij ons in huis zouden staan. Van Peko mochten we 2 werken meenemen om thuis in alle rust te kunnen bekijken. Dat hebben we gedaan en ook thuis bleven we enthousiast over het werk van Peko. Wij vonden een van de werken wel heel erg  mooi maar eigenlijk wilden we liever iets op 3D doek.
Daarom bood Peko aan om iets voor ons in opdracht te maken zodat we zelf konden aangeven wat we wilden. Dat leek ons ook een goed plan en na overleg met Peko besloten we een tweeluik op 3D doek te laten maken met de afmetingen van ieder 80 x 100 cm (2x).
Het  2 luik hebben we de titel gegeven: Amigos Para Siempre (vrienden voor het leven).
Zoals u kunt zien is het een heel mooi kunstwerk geworden, bovendien zijn er  subtiel enkele persoonlijke dingen in verwerkt, die voor ons dit werk heel speciaal maken.
Het contact en de samenwerking met Peko en zijn vrouw  hebben wij als zeer plezierig ervaren.
 
Met vriendelijke groet,

Helga en Martin Tikken
 

Klik op onderstaande link om het schilderij in opdracht te bekijken:
Amigos Para Siempre

«« terug

 
   
eXTReMe Tracker