Jan en Claudia van Zon

Biografie Peko - Art
Peko is in 1956 geboren te Utrecht. Na een 8-jarige grafische opleiding te Utrecht is Peko 24 jaar bij de Nederlandse omroep NOS/NOB als fotograaf werkzaam geweest. Hij heeft diverse exposities in zowel binnen- als buitenland op zijn naam staan. Zo zijn er veel publicaties in verschillende media geweest evenals voor o.a. kalenders voor multinational bedrijven en bij zo goed als alle omroepen.

Geïnspireerd door verschillende bekende Nederlandse beeldende kunstenaars waarmee hij bevriend is, is hij als autodidact zelf succesvol aan het schilderen gegaan. Peko schildert in vrolijke kleuren combinatiefantasie-figuren en "koeien in de olie" met zeer dikke verflijnen. Het is een feest om er naar te kijken en u ontdekt steeds meer verschillende fantasie-figuren die in- en door elkaar aanwezig zijn. Hoewel alles volledig eigen fantasie is, zou men de stijl waarin Peko schildert, kunnen plaatsen in de cobra-stijl. Peko schildert deze vrolijke moderne fantasieën ook in opdracht met een onderwerp naar keuze. U kunt ook een variant op bestaand werk bestellen met achtergrond of hoofd kleuren naar uw wens waarbij u ook de maat van het schilderij zelf kunt bepalen. Hierin zijn reeds vele particulieren en bedrijven u voorgegaan.

De prijzen van deze kunstwerken zijn meer dan redelijk te noemen. Vooralsnog kunt u dus voordelig een schilderij kopen van Peko. Koop nu nog voordelig een modern, vrolijk, kleurig dikke verf schilderij van Peko. Ook voor een vrolijk en kleurig dikke verf schilderij in opdracht van Peko Art bent u hier op de juiste plaats.
Peko's favoriete Nederlandse moderne kunstschilders en beeldend kunstenaars zijn: Karel Appel, Constant, Asger Jorn,  Gerriet Postma, Fabian, Lucebert, Jan te Wierik, Herman Brood, Maureen Knobben, Jacob Kanbier, en Corneille.

Klik op onderstaande link om het schilderij in opdracht te bekijken:
Jan en Claudia van Zon

«« terug

 
   
eXTReMe Tracker