SSR receptie 2 luik

SSR 2 luik voor de nieuwe receptie.

Hiervoor is Peko gevraagd door SSR om een groot 2 luik te maken in de totaalmaat van 200x150 waar een aantal opgegeven elementen door de opdrachtgever in verwerkt zijn.

Over SSR:
Meer dan veertig jaar is SSR het opleidingsinstituut van en voor de rechterlijke organisatie in Nederland.Bekostigd door zowel het Openbaar Ministerie als de Zittende Magistratuur, geeft SSR vorm aan de zeer specifieke opleidingsbehoefte van de sector. Om op dat gebied topkwaliteit te kunnen bieden, richt SSR zich met nadruk op de kennis en kunde die onvervreemdbaar en onmisbaar is voor het beroep van rechter en officier van justitie, de secretaris en ondersteunend personeel.

Bij SSR gaat het om een combinatie van academische kennis, praktijkgerichtheid en ambacht. Een mix die niet alleen tot uiting komt in de opleidingen, maar vooral in de docenten van SSR. Velen van hen zijn tevens werkzaam binnen de rechterlijke organisatie. Ook docenten die verbonden zijn aan universiteiten, dragen het hunne bij. Dit, samen met het feit dat de cursisten als vakgenoten ‘onder elkaar’ het onderwijs volgen, zorgt ervoor dat een optimaal functionerenin de praktijk altijd centraal staat.
Kennis in dienst van kunde: een meerwaarde die alleen SSR levert.

Om een hoog kwaliteitsniveau te kunnen bieden, beperkt SSR haar aanbod tot dat wat onvervreemdbaar en onmisbaar is voor de rechterlijke organisatie.

Onvervreemdbaar
Kennis en kunde die zó beroepseigen is, dat deze alleen binnen de beroepsgroep kan worden overgebracht. Gevoelige onderwerpen, waarbij de ‘meesters’ de kneepjes doorgeven aan de ‘gezellen’. Waar het delen voorop staat.

Onmisbaar
Dat wat absoluut noodzakelijk is om goed te kunnen functioneren. Maar ook: dat wat iedereen moet weten om rechtseenheid te kunnen bieden, waar ook in Nederland.

Klik op onderstaande link om het schilderij in opdracht te bekijken:
SSR receptie 2 luik

«« terug

 
   
eXTReMe Tracker