Modern schilderij in opdracht

Pagina is verplaatst klik hier svp

Peko maakt voor zowel particulieren als bedrijven ook schilderijen in opdracht. U kunt zelf het onderwerp, thema of sfeer van dit schilderij bepalen. U kunt tevens een variant laten maken van een reeds bestaand Peko schilderij. Met aangepaste kleuren kan deze dan worden afgestemd op uw interieur of aan uw smaak. Peko creëert het moderne kunstwerk voor u in zeer dikke acrylverf in prachtige vrolijke kleuren. Alle Peko's worden geschilderd op een uitstekende kwaliteit doek op een houten frame en voorzien van een degelijk ophangsysteem. De prijs van een schilderij in opdracht is gelijk aan die van de vrije werken van Peko. Deze wordt bepaald door de maat van het schilderij. (L + B X 3=Peko schilderij Prijs).  Voor series en meerder aantallen schilderijen maakt Peko graag een offerte voor u.
Denkt u bijvoorbeeld ook eens aan een uniek schilderij als origineel cadeau of relatiegeschenk. Velen gingen u hierin met succes voor.
Bij uw aangekochte Peko ontvangt u een certificaat van echtheid en indien u dat wenst, kan het moderne schilderij of de serie schilderijen aan de achterzijde worden voorzien van de door u aangeleverde tekst.
Hieronder treft u een willekeurig aantal Peko opdrachtgevers die u voorgingen. Klik op de naam en lees de omschrijving en zie de link onderaan om het door Peko in opdracht gemaakte schilderij te bekijken.

modern vrolijke kleurrijke schilderij in opdracht moderne schilderijen in opdracht

 
   
eXTReMe Tracker