Kunst of Art

Kunst of Art biedt u een compleet pakket met diensten en producten aan rondom kunst zoals uitleen, verkoop, samenstelling van kunstcollecties, relatiegeschenken en schilders workshops. Bij kunstuitleen of verkoop in de Achterhoek mag u een schilderij altijd gratis een aantal dagen proberen.

Kunstuitleen voor bedrijven

Kunst of Art is specialist op het gebied van inrichting van bedrijfspanden met moderne kunst. Met o.a. moderne vrolijke dikke verf schilderijen van Peko. Wij verzorgen het complete traject van inventarisatie tot het plaatsen van de werken. Onze huurtarieven zijn inclusief: kunstadvies ter plaatse, transport en montage van de geselecteerde werken. De tarieven voor onze kunstuitleen zijn afhankelijk van het aantal en het soort werken dat u huurt. U kunt kiezen voor jaarlijks of tweejaarlijks omruilen. Indien u besluit uw medewerkers voor hun kamer zelf een keuze te laten maken dan organiseren wij dit voor u. Deze werkwijze staat garant voor een persoonlijke afstemming en een grote tevredenheid. Elke werknemer creëert zo zijn of haar eigen sfeer. U ontvangt na afloop een volledig rapport van de geselecteerde werken en de plaatsen waar dit werk zich binnen uw kantoor bevindt. Ook verhuren wij kunst voor speciale gelegenheden. Heeft u een beurs, een opening of een andere belangrijk evenement, u kunt al vanaf een huurperiode van twee dagen bij ons terecht.

Kunstuitleen voor particulieren

Kunst of Art biedt particulieren de mogelijkheid om kunst te kopen of huren. Als u kiest voor huren dan gaat dit als volgt: U huurt het schilderij van uw keuze voor een periode van minimaal zes maanden. U betaalt daarvoor per maand 3% van de verkoopwaarde van het kunstwerk. Van deze 3% wordt 2/3 deel gespaard en het resterende 1/3 deel is het feitelijke leenbedrag. Het restant wordt voor u gespaard en kan aan het einde van de leenperiode worden gebruikt voor de aankoop van een willekeurig schilderij uit onze collectie. Besluit u echter het schilderij na de uitleenperiode te wisselen voor een ander schilderij dan spaart u gewoon door met het door u opgebouwde spaartegoed. Op deze wijze kunt u in de toekomst een schilderij naar keuze aanschaffen. Bent u aan het schilderij gehecht geraakt en wilt u het behouden? U kunt het schilderij kopen voor de oorspronkelijke waarde met aftrek van het door u opgebouwde spaartegoed.

 

Kunst of Art
Karper 25
7008 BJ  Doetinchem
Tel. 0627319361
http://www.kunstofart.nl
 

«« terug
 
   
eXTReMe Tracker